Ben je werkzaam als mediacoach of trainer, dan is Ontdekmedia een hele interessante gereedschapskist voor je. Natuurlijk mag je deze website ook in je eigen trainingen als website en bron zo gebruiken. Graag zelfs!

Wil je materialen (zoals handleidingen, filmpjes, presentaties, leerlijnen) van Ontdekmedia opnemen in jouw eigen trainingsmateriaal, dan vragen we je om een trainerslicentie te nemen.

Waaruit bestaat een trainerslicentie:

  • Leerlijn in trainerslicentie: wil je meer exemplaren van de leerlijn dan voor eigen gebruik printen, dat kan via de trainerslicentie.
  • Wil je handige themakaarten over de werkvormen en mediatools gebruiken, ook die zijn beschikbaar als PDF in de trainerslicentie.
  • Je kunt ook in je eigen training gebruik maken van de powerpoints van de handleidingen per mediatool.

Voor deze materialen kun je tegen betaling van een jaarlijkse bijdrage een trainerslicentie ontvangen. Je krijgt dan toegang tot onze besloten Dropbox-groep waar je de materialen eenvoudig kunt downloaden.

Inspiratiedag:

Tijdens het schooljaar organiseren we een inspiratiebijeenkomst. Hier heb je als trainer met een licentie gratis toegang toe. En bovendien stellen we je graag in de gelegenheid om daar jouw diensten te presenteren of een workshop te verzorgen.

Prijs:

  • De prijs van de trainerslicentie bedraagt € 95,- per schooljaar (excl. btw).
  • Actie: Sluit je voor 1 oktober 2016 de trainerslicentie af voor het schooljaar 2016/17 dan betaal je het eerste jaar € 65,- (excl. btw).

Wil je een trainerslicentie ontvangen? Stuur ons een mailtje met als onderwerp: bestelling trainerslicentie. Je ontvangt dan een factuur en na betaling de toegang tot de Dropbox.

Bijdragen in plaats van betalen

Wil je, in plaats van te betalen voor de trainerslicentie, je kennis ‘ruilen’ dan kunnen we daar ook afspraken over maken. Je kunt bijvoorbeeld actief bijdragen aan het onderhoud van Ontdekmedia, of als ambassadeur van Ontdekmedia helpen met het verzorgen van een aantal gratis workshops op locatie. Meld je per e-mail als je daar belangstelling voor hebt.